Cultuur

Meedenkers ja – Jaknikkers nee

Wij zijn toegewijd aan uw zaak, maar blijven ons tegelijkertijd bewust van onze eigen verantwoordelijkheid. Dus, meedenken ja – jaknikken nee. Wij maken uw proces tot ons proces. Met inbreng van onze expertise die leidt tot de optimale fit tussen uw business en ICT.

Uw kleur onze kracht

Na jarenlange kennisontwikkeling en ervaring is inlevingsvermogen nog altijd een van de belangrijkste pijlers waarop Chameleon de betrouwbaarheid van zijn merk baseert. Met respect, begrip, visie, dienstbaarheid en communicatie maken wij de gewenste match. Zo halen wij het beste uit twee werelden. Die van u en die van ons.

Know-How

Kennis van zaken staat bij ons hoog in het vaandel. Het kennisniveau en de personal development van consultants staan synoniem voor kwaliteit. Het streven om die kwaliteit op peil te houden vormt een belangrijk onderdeel in de loopbaan van een Chameleon consultant.

Relaties

Onze relaties met klanten, partners en collega’s zijn gebaseerd op respect en integriteit.

Werk is OK

Maar met een glimlach is het zelfs beter. Ons streven is om in de relatie met de klant een goede harmonie te bewerkstelligen en zodoende kwaliteit te leveren.

Motivatie

Onze consultants zijn een bron van motivatie en zij hebben de capaciteit om goed te kunnen luisteren naar uw wensen en in samenwerking met u de wensen om te zetten in resultaat.